Followers

Wednesday, January 26, 2011

cikjan join contest ;)

salam semua yang dikasihi, dihormati,disanjungi,...
(ayat bodek neh!)

di hari yang mulia ini
cikjan ada satu hajat besar ke kecik eh..
takde la besar sangat...
err... camna nk cakap eh..
kiranya memerlukan bantuan anda yang budiman lah..

macam ni..
ok straight to the point jer..

cikjan memerlukan pertolongan anda untuk like 
pic cikjan yg xseberapa sgt neh...
(senafas je pheww!)
untuk contest moment to be remember..
hadiahnya sepersalinan shaws..
patik kepingin sgt nk menang mottorrr
contest neh..

tapi sebelum tu..
korang kena la like page

tuan tanah dulu

cikjan memperjuangkan pic neh


kalau anda rasa cikjan layak menang.. AFUNDI la cikjan
sekian terima kasih..





p/s: bulan Feb ni cikjan akan adakan
contest di Facebook cikjan..
pada yang belum dapat hadiah sponsor dan misteri
diminta bersabar sekejap ya..
cikjan tgh compile address untuk 
pos sekali harung..
jasa korang tidak mampu patik membalasnya..
;D

8 comments:

AROL DSHW said...

Okay! Arol dah like. :) Good luck yeah Cik Jan!

*Jom undi blog Arol! KLIK SINI! :D

Cikjan said...

tq arol.. nanti cikjan pos hadiah misteri.. diharap bersabar.. :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

SWEET gilak! :D

p/s : Alaa~ kenapa kat FB. Shag tak ada FB. Sobs sobs ;'(

Cikjan said...

cukup lah shag menyokong cikjan disni.. sob.. sob.. sob.. terharu ~

wati said...

ha cik haifa tgk gambar korang kat pokok kepala eh kelapa tuh dia tunjuk amer n cakap "nih takot, sapa nih?" aku cakap uncle amer.

pastu dia tunjuk hang lak n cakap "nih tak takot. sapa nih? cik jan?"

kenal rupanya org yang dia takot n tak takot. :P

peace no war!

Cikjan said...

hahaha.. kan dia takut amer.. cacutt.. cacuttt.. jgn lupa AFUNDI untuk saya ya.. ;)

fyna said...

nice pic...
gud luck ok...




jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cikjan said...

tq fina.. cikjan dah follow awak.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...