Followers

Saturday, March 12, 2011

renovation

salam semua yg cute mute
hensem dan kacak

ehem2.. da mula la tu.. kalau nk menulis jer.. harus nk memuji2..
haishhh... puji2an hanya bg Allah SWT..
hehehe..
adakah cikjan telah menjadi alim tiba2?
oh.. belum dapat dipastikan..

maka.. yg sebenarnya bukanlah nk cerita pasai tu..
maka lagi.. cikjan ni just nk tya anda sekalian lah..
belog cikjan ni baru direnovate..
adakah lebih comel begini?
tolong la bg idea yg bernas..

mentang2 la
berkurun lama kurasakan cintaku padamu
lagu sekejap.. berkurun lama xupdate apa2..
due to kebizian yg sgtlah tak boleh handle..
sampai nk pos hadia pada yg mng contest pun lambat ya rabbi..

pada semua.. korang jgn la serik dan segan silu pula
untuk men'join'nya pada next time ya...
jutaan dan ribuan terima kasehlah..
kerana menunggu dgn sobbarr.. 

akhir kata dari saya
sokong lah saya..

sekian terima kaseh..
:)





2 comments:

HAW said...

kota sokong.. tp awak pun kena sokong diri sendiri juga

Cikjan said...

baiklah.. terima kaseh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...